|
|
|
|
#3211 |
|
Эксперт
|
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Мастер
|
Жизненно
http://ithappens.ru/story/8324
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Эксперт
|
|
|
|
|
|
#3215 |
|
Новичок
|
дети в подвале играли в гестапо насмерть ламечен был дворник потапов руки гвоздями прибиты к затылку но не сказал где он спрятал бутылку
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Эксперт
|
|
|
|
| Ads | |
|
|
#3218 |
|
Эксперт
|
http://ithappens.ru/story/8262
---------- Добавлено в 13:21 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 13:21 ---------- http://ithappens.ru/story/8261 |
|
|
|
|
#3219 | |
|
Новичок
|
Цитата:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Новичок
|
Про колумбийского фермера убило..
![]() ![]() . хотя... это же Колумбия , он там видимо, что то другое собирал, а после дегустации урожая, рассортировал его на кофе и огурцы![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Эксперт
|
Цитата:
|
|
|
|
|
|
#3225 |
|
Новичок
|
Я бачив як вітер корову звалив
Я бачив як вітер корову звалив! Хай Бог милу, що, правда? Самі бачили, на власні очі? Бо якщо десь по телевізору побачили, то особливо не переймайтесь, то якийсь монтаж. Чи може просто корова швидко прилягла! Ви ж знаєте, ці телевізіонщики дуже талановиті та придуркуваті люди. Щось як вигадають, а всі інші думають, що то правда. Я бачив як вітер корову звалив. А от як справді самі бачили, то це вже старшно. Сподіваюся, гулянці, що то просто була дуже худорлява корова, бо якщо ж ні… Стоп, а може то ви просто бачили не у нас, а десь в Японії чи в Америці, де смерчі — звичайне діло? Бо якщо так воно і є, то особливо не дивуйтеся — там такі вітрюгани, що не те що корову — дивно як їм ще статую Свободи не знесло під три чорти! ![]() А якщо в Україні? Перший раз чую, щоб в нас такі лиха бували! Це ж нібито не дуже нормально для нашої місцевості? Мабуть, любі мої гулянці, дійсно кінець світу близько, раз таке коїться!!! Жах. Одним словом, мої любі, або менше дивіться телевізор, або не роз'їжджайте казна-де, або коров годуйте нормально, або… Та і все. Будемо вірити в краще! Оце тільки ось ще що мене турбує: де б ви не бачили цю корову, чи не забилася вона? Тепер ніч не буду спати -корову жалітиму! ![]() Я бачив я вітер корову звалив, Насипав піска повні вуха, Роги порушив, копита закрутив - Оце то була завірюха На цвинтарі тихо небіжчики сплять, Стежиною скаче горила, Небіжчик Петро і небіжчик Остап, Не цвинтарі дудлять чорнило. О, Боже, який дивний світ, Як тяжко его покидати, Там дудлять горілку і цидлять віно, Ще й пивом дають запивати... |
|
|
| Здесь присутствуют: 2 (пользователей: 0 , гостей: 2) | |
|
|